RIB Tur

RIBsafari.no

RIB tur?

RIBsafari tilbyr mange ulike typer RIB turer. Ikke bare er det mange forskjellige områder å utforske, men også flere varierte gjøremål. Uavhengig av formålet med din RIB tur vil du få en opplevelse du sent vil glemme. En RIBtur kan være en spennende lang lunsj, en actionfylt start på kvelden eller en helaften i skjærgården. 

Vi arrangerer RIB turer i Indre og Ytre Oslofjord, og med vårt nettverk langs Norskekysten og Helsinki skjærgården.

RIB tur kan oppleves som en skjærgårdsafari eller RIB-to-PUB tur hvor reiseruten legges opp med stopp på kroer som ligger ved vannet. Reiseruten er avhengig av hvor vi starter og været for dagen. En RIB tur kan utvides med en matbit på et av stoppestedene underveis. Idylliske steder med mulighet for servering er blant annet Lille Herbern, Hukodden, Hvalstrand, Vollen, Sætre, Oscarsborg, Drøbak, Villa Malla, Son, Holmsbu, Hvasser og Engelsviken, men også Koster, Stavern, Jomfruland, Marstrand og Skagen er innenfor rekkevidde.

RIB tur egner seg fint også i forbindelse med firma-arrangement. Det er mange destinasjoner i Indre og Ytre Oslofjord som egner seg utmerket til kurs og konferanse. RIBsafari legger forholdene til rette i tilknytning til en skjærgårdsresstaurant eller legger opp turen og aktiviteter til et av de etablerte konferansehotellene langs Oslofjorden. 

RIBsafari

RIBsafari tilbyr mange forskjellige typer RIB tur og skreddersyr løsninger for å skape en best mulig opplevelse på fjorden i tilknytning til en begivenhet. Ta kontakt for å få en skreddersydd og opplevelsesrik RIB tur. Du kan få mer infromasjon ved å lese om RIB båt og RIB Oslo.

RIBsafari er for 1 person eller 100 personer. Et RIB event kan bestå av 1-15 båter. RIB opplevelser, RIB safarier, RIB adventure og RIB rafting er ofte mest vellykket når vi kombinerer fart med ro og nytelse. Vi bruker RIB båter på omkring 9 meter. RIBsafari samarbeider med andre seriøse RIB event-selskaper og RIB aktører i Oslofjorden og har derfor mulighet til å tilby flere varianter av havrafting og fjordrafting. Søker du båtutleie kan du leie båt av oss, men alltid med kvalifiserte skippere. Vi låner alltid ut RIBklær, så dere kan komme “som dere er”.