Cosmo Sex Drive Luxury Toys – Womanizer Premium

Cosmo Sex Drive Luxury Toys – Womanizer Premium

Cosmo Sex Drive: Luxury Toys – Womanizer Premium

Dit is niet het eerste speelgoed van Womanizer, waarvan het overzicht op onze website verscheen. Bijvoorbeeld, hier schreven we over Womanizer Insideout, en hier – over de standaardvertegenwoordiger van het ras. Het is gekomen door zware suite – Womanizer Premium.

Buitenkant

Ik koos blauw. Waarschijnlijk omdat ik nog geen blauw speelgoed heb gehad. Trouwens, het is de perfecte hit: de kleur is erg mooi. De doos is ook blauw met een venster in de vorm van een druppel. De doos van Womanizer Premium Beloofd: binnenin is mijn pleziergids. En toch liegde niet!

Womanizer Premium is iets groter dan de standaardversie (15,5 cm tegen 10,5 cm), zonder een shell-hoes, maar in de hand ligt het perfect, en op de aanraking zacht, zoals de oren van een haas. Kleur in combinatie met textuur gewoon perfect. Ook in een zijden tas voor het opslaan van speelgoed, en daarvoor gooi ik de scores altijd. In aanvulling op de tas, geeft u ook het tweede mondstuk: één – een beetje meer, de andere is een beetje kleiner.

In actie

Oké, ik zal de kat niet voor de staart trekken, ik zal je vertellen wat hij op het werk is en wat anders is dan zijn «jongere broers». Ik herinner je eraan: de vacuümstimulering van de clitoris is de impact op de clitoris met behulp van zachte luchtschutting. Volgens dit principe werken alle womenizers, maar wat kan dit kind weten wat anderen niet weten hoe?

Het is logisch om te praten over de twee belangrijkste functies van deze gadget: slimme stilte en autopiloot. Laten we beginnen met het gesprek over stilte (ik wil opmerken, door de manier waarop het speelgoed zelf erg stil is). Slimme stilte – Een ongelooflijk handige functie wanneer het speelgoed alleen is ingeschakeld als het huidcontact. Dat is, als je in de badkamer ontspant, en mijn man ging een handdoekje, je hoeft niet te hysterisch op het oppervlak met je vinger om de shutdown-knop te vinden, het gadget op te halen – het zal stoppen en stil zijn. Handig en economisch, en als u het zo vergeet vergeten, zal het op zichzelf worden uitgeschakeld.

Autopilot is een ander grappig ding dat aanneemt dat je niet hoeft te gaan met alle twaalf graden van intensiteit (eigenlijk is het de moeite waard, geloof

me), maar druk gewoon op de knop en krijg het resultaat – dat wil zeggen, orgasme. Als ik blij met de eerste functie was, heeft dit specifiek niet bijzonder. Ze is cool als je wilt beginnen met zwakke stimulatie en beurten verhoogt. Ik vind het leuk als de gadget tegelijkertijd

werkt. Autopilot is te snel vanuit het podium naar de stap en voor mij is het te agressief. Rechtvaardigheid voor, ik ken behoorlijk veel meisjes die premie uitsluitend op autopile gebruiken.

Wat anders van een interessant? Het is absoluut waterdicht, en als jij, zoals ik, je houdt ervan om te genieten van de badkamer, dan zal deze functie van de gadget handig zijn. Wat betreft de mate van intensiteit: hun twee keer zo groot als de standaardwijfels. Het begint allemaal met de meest zachte en eindigen met een superagressieve voor diegenen die een lage gevoeligheid van de clitoris hebben.

En dus was het mogelijk?

Trouwens, ik ben geen enkele clitoris: ik probeerde wijfje op wolfs, en hij hield perfect met zijn werk. Gevoelens zijn erg interessant. Ook over het orgasme, ik wil een reactie maken. Naar mijn mening vertelde elk meisje met wie ik over wijfje sprak, dat ik over mezelf heb geleerd met dit gadget iets nieuws.

Ik hoorde een paar verhalen die de eerste squirt is gebeurd met de premie van de vrouw. Persoonlijk had ik ook een interessante functie. Toen de goden van liefde en sex eenden met meerdere Russen eenden, heb ik het niet gerapporteerd (zoals ik dacht). Meestal, na een orgasme, prefereer ik het liefst en val in slaap, maar met de womanizer ging premium orgasmes één voor een van blog.akusyumi.org/2021/09/12618/ de meest sterker naar de andere, maar toch tastbaar.

Van de MINUSEN – Ja, de prijsbeten, zullen we de ziel niet verpletteren, dus voordat ik aan het kopen, raad ik aan om ervoor te zorgen dat vacuümstimulatie de jouwe is. Hiervoor kunt u de kosteneffectieve opties zoals RAPP testen.

Conclusie: aanbevelen. Womanizer Premium zal niet alleen je zelfisolatie krassen, maar zal dat doen dat je er niet uit wilt gaan.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.