RIB Oslofjorden

RIBsafari.no

RIB Oslofjorden

Med produktet RIB Oslofjorden tilbyr RIBsafari ribturer som byr på mange perler langs Oslofjorden. Vår base er med RIB i Oslo, men vi skreddersyr ribløsninger til alle anledninger, også med RIB i Bærum, RIB i Asker, RIB i Drøbak, RIB i Østfold, RIB i Horten, RIB i Hurum, RIB i Son, RIB i Tønsberg, RIB i Vestfold.

Vi kan med våre samarbeidspartnere arrangere RIB-turer langs hele Norskekysten, med RIB i Bodø, RIB i Saltstraumen og RIB i Lofoten, samt RIB i Helsinki. Les gjerne mer om dette under Westby Maritime.

Nedenfor gir vi eksempler på noen av de mest populære turene og destinasjonene som er anbefalt av våre kunder på Østlandet.

Eksempler på turer

RIB til PUB er en bestselgende RIB tur. Dette er en kombinasjon av RIBsafari og stopp ved serveringssteder langs vannet. Den ”råeste” kjøringen gjør vi unna den første delen av turen. RIB turen kan være som et ”vorspiel” før middag eller også inkludere middag underveis. Med utgangspunkt i Oslo er destinasjoner som Villa Malla og Oscarsborg populære stoppesteder. Villa Malla har blitt en flott destinasjon nesten ytterst på Hurumlandet, drevet av Sonja Lee. Dette stedet bør ankommes med RIB! På bryggen til Villa Malla kan vi bli tatt imot og servert en Mojito før middelhavsbuffet med tilhørende vin. Måltidet rundes av med dessert, kaffe og avec`. Når alle er mette setter vi kursen nordover mot Oslo. Totalt tar dette 5- 6 timer. Du velger selv om du vil kjøre RIB, buss eller hurtiggående ferge tilbake.

RIB Oslofjorden rundt, starter i indre oslofjord før vi setter farten opp ved Lille Herbern. Ved Nesoddtangen slakker vi av, cruiser forbi alle badehusene, kjører sakte innom Kavringen og fortsetter mot Steilene. På veien hjem sneiler vi oss gjennom Middagsbukta før vi setter opp farten og besøker øyene utenfor Oslo. For en best mulig opplevelse anbefaler vi en utvidelse av RIB Oslofjorden rundt med noe kaldt å drikke underveis.

RIB Oslo til Oscarsborg tar oss med ut i det smaleste av Oslofjorden, rett utenfor Drøbak. Hit tar det 30-60 minutter med RIB fra Oslo avhengig av rutevalg. Denne turen er populær og ofte kombines med mat og en kald øl. Vi forteller om historien rundt det dramatiske angrepet 9. april 1940 og senkingen av Blücher, undervannsmuren, torpedobatteriet og kanonene.

Færder Race er RIB-turen til Oslos mest kjente fyrlykt. Med utgangspunkt i RIB fra Oslo, Øst– eller Vestfoldkysten suser vi sydover over vannflaten. Om forholdende tilsier det kan det bli en luftig tur; bølgene ved Færder kan bli store. Vel fremme går vi i land og nyter en pause. Turen tilbake kan utvides med seiling og strandhugg.

Les mer om RIB tur eller RIB båt, eller kontakt oss for mer informasjon om skreddersydde opplevelser med RIB i Oslo fjorden.

Utdrikningslag (RIB utdrikningslag)

Det finnes nesten ikke noe som er bedre å gjøre under et utdrikningslag enn å dra på RIB tur. De fleste får med hele gruppen i en båt. Det er også gøy når det blir flere båter. Det er meget sosialt for hele utdrikningslaget, alle er med, alle deltar og alle har det gøy! Vi legger gjerne inn en stopp for litt bading og litt drikke. Det er en god ide å starte utdrikningslaget med RIB. Overberusede personer og RIB fungerer dårlig.

JenteRIB

Noen tror at RIB tur er en guttegreie. Det er feil. Alle jenter elsker RIB turer. Noen kan være usikre før avreise, men alle er skikkelig fornøyde og veldig glade etter fem minutter. JenteRIB er en suksess, spesielt kombinert med noe godt å drikke på veien!